About Noor

Pyssel, pyssel, pyssel är min passion. Hur denna passion tar sig i uttryck varierar, men den har mest karaktären av skov. Intensivt pysslande som över tiden varierar i uttryck. Eller som min yngsta dotter uttryckte sig, ”först pysslade du (scrapbooking), sen virkade du, sen pärlade du och nu stickar du”. Ungefär så är det. Ibland händer det att jag syr också.

Jag omger mig med fyra kreativa barn mellan 9 och 14 samt en pysslande make. Maken pysslar mest i snicken, med huset, eller med espressoexperiment, och barnen finns där mitt i detta pysslande. Ibland har vi stickkafé här hemma, barnen och jag.

Som hemmahörande i Norrköping, ställs man allt som oftast inför utmaningar när det gäller pyssel. Sen jag återupptog min stickning, så har jag bla konstaterat att här råder en mindre garn-öken. Här finns  inte mycket till garnaffärer. Då är det tur att Internet finns!

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Viveka Zera Arbeståhl
    Apr 26, 2011 @ 07:10:20

    Hej jag söker efter en bild att använda i den katalog som Carl Malmstens skolan ska trycka i samband med vår vårutställning. Jag hittade en som du har publicerat men jag vet inte om det är din bild eller om du lånat/köpt den. Skulle det vara ok för dig om jag använde den annars med ditt namn o sidans plats. MVH Viveka 26 april ring gärna för det är som vanligt ont om tid. 073-9370996 eller 08-58025186

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: